Facebook Live

5 juni 2020

Op vrijdag 5 juni om 16u sluiten we deze werkweek af met onze voorlopig laatste Facebook Live. Onze gast van deze week is politicologe Nadia Nsayi. Recent is haar eerste boek ‘Dochter van de dekolonisatie’ verschenen, een meeslepend verhaal dat het relaas van haar familie verweeft met de relaties tussen België en Congo. Luister mee naar haar boeiende verhalen en stel gerust al je vragen deze vrijdag om 16u op onze Facebook-pagina. Iedereen welkom!


Op facebook: https://www.facebook.com/watch/live/?v=2632869110261294

29 mei 2020

Op vrijdag 29 mei om 16u sluiten we deze werkweek af met een Facebook Live met Alexandra Limage, zaakvoerster van Sprint Transport uit Houthalen. In 2018 werd ze bekroond met de titel Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar. 

20 mei 2020

Woensdag 20 mei om 16u gaan we live met Boerenbond-voorzitter Sonja De Becker. Hoe beleeft zij de coronacrisis? Wat zijn de gevolgen van deze crisis voor land- en tuinbouwers? Het antwoord hierop en op vele andere vragen kom je te weten op woensdag. Iedereen Welkom!


15 mei 2020

Vrijdag 15 mei om 16u sluiten we deze week af met een Facebook Live met Helen Blow, voorzitter van Vzw Zijn Beweging tegen Geweld / Stop partnergeweld.
Welke vormen kan geweld aannemen? Wat is seksueel geweld? Wat is de impact van de coronamaatregelen op intrafamiliaal geweld?
Het antwoord op deze en jouw vragen hoor je deze vrijdag op onze Facebook-pagina om 16 uur! Iedereen welkom!


8 mei 2020

Op vrijdag 8 mei om 16u sluiten we deze week af met een Facebook Live met Anick Van Calster, directeur-generaal Bilaterale Zaken van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Hoe is ze in de diplomatie terecht gekomen?
Wat is de impact van de coronacrisis op haar werk? En wat zijn volgens haar de grootste uitdagingen op diplomatiek vlak? Bezoek onze Facebook-pagina om 16 uur, luister naar haar boeiende verhalen en stel al je vragen!

30 april 2020

Donderdag om 16u sluiten we deze korte werkweek af met een Facebook Live  met Liesbeth Maris. Liesbeth is nationaal voorzitter van Vrouw & Maatschappij en politiek actief in de gemeente Houthalen-Helchteren en de provincie Limburg. Daarnaast werkt ze sinds vorige maand ook als netwerker diversiteit aan de Hogeschool UCLL. Hoe ervaart zij de corona-quarantaine? En wat is volgens haar de impact van corona op vrouwen? Bezoek onze Facebook-pagina om 16 uur, luister naar Liesbeth’s boeiende verhalen en stel gerust een vraag!

24 april 2020

Vrijdagnamiddag om 16 uur sluiten we de week af met een Facebook Live met Europees parlementslid Cindy Franssen. Hoe is haar werkweek verlopen? Hoe bevallen de eerste maanden in het Europees Parlement? En wat zijn volgens haar de grootste uitdagingen van de coronacrisis op Europees vlak?17 april 2020

Iedereen welkom op onze Facebook live van vrijdag 17 april om 16 uur! Vrijdagnamiddag om 16 uur sluiten we de paasvakantie af met een Facebook Live met Maaike De Rudder. Maaike is burgemeester van Sint-Gillis-Waas en tevens Vlaams parlementslid. Begin 2019 werd ze de jongste burgemeester van Vlaanderen. Bezoek onze Facebook-pagina, luister naar Maaikes boeiende verhalen en stel al je vragen!

10 april 2020

Iedereen welkom op onze Facebook live van vrijdag 10 april om 16 uur! Chef de mission Tracy Tansia van Mamas for Africa, de vzw die opkomt voor slachtoffers van seksueel geweld in Oost-Congo, komt ons vertellen over haar week. #mamasforafrica
Maak alvast kennis met Tracy hier